WELKOM BIJ THEATER TURF

Het is gezellig om uit te gaan. Theater Turf heeft dit seizoen weer een paar leuke theatermomenten voor u uitgezocht om een gezellige avond te hebben. We hebben muziek, theater en zelfs duiken wij deze keer in de wijnvelden van de Pollen om niet alleen wijn te proeven, maar ook te genieten van bijpassende muziek. Blader door de website en maak uw keuze. Wij, het team van Theater Turf begroeten u graag bij onze evenementen.
Komende evenementen

Cabaret en een 3-gangen diner

Uit deze kweekvijvers komen de volgende vier mensen die op 13 april een prachtige avond voor u gaan neerzetten in Vriezenveen.

Jan van Houwelingen
Maaike Dirkje Hop
Floris de Vree
Janne Luna

Informatie

Theater TURF brengt een cultureel aanbod met een eigenzinnige programmering, verrassend en vernieuwend op verschillende locaties in het dorp Vriezenveen. Ook kijkt Theater TURF over de grenzen van het dorp en zal ook in Westerhaar of elders leuke voorstellingen programmeren.

Wat we eerder in huis hadden

the Beggars’ Clan wordt baanbrekend! Het publiek bepaalt op de avond zelf de route van de ‘Roadtrip through Ireland!’ Geen show zal hetzelfde zijn. De band staat hiermee voor een uitdaging en gaat die graag aan!

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Goto Top