Programma

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


april 2024
mei 2024
juni 2024
Geen evenementen gevonden!

Kaartverkoop

Gereserveerde kaarten

De betaling van de gereserveerde kaart(en) dient u binnen 7 dagen na reservering via de betaallink te hebben voldaan. Reserveert u binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dient de betaling van de kaart(en) binnen 48 uur via de betaallink te zijn voldaan. Reserveert u vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, dan dient u de betaling van de kaart(en) uiterlijk 1 uur voor de voorstelling via de betaallink te hebben voldaan. Niet tijdig betaalde reserveringen gaan weer in de verkoop. Gereserveerde kaarten dienen altijd betaald te worden.

Retourneren

U kunt uw kaarten tot drie dagen voorafgaand aan de voorstelling retourneren. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 0628571012. In ruil ontvangt u een waardebon van Theater Turf of u mag een andere voorstelling uitzoeken (alleen voorstellingen die door Theater Turf georganiseerd zijn, bij een duurdere voorstelling betaalt u het verschil bij). Per geretourneerde kaart brengen wij € 2,50 administratiekosten inrekening.

Annuleren van een voorstelling

Het kan soms voorkomen dat een voorstelling wordt geannuleerd. Heel vervelend voor u, want u had zich verheugd op de voorstelling. Wij stellen u hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of per brief. Wanneer er geen alternatieve datum voor de voorstelling wordt gevonden ontvangt u een tegoedbon van Theater Turf of krijgt uw geld terug.

Goto Top