Programma


september 2024
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!

Kaartverkoop

Gereserveerde kaarten

De betaling van de gereserveerde kaart(en) dient u binnen 7 dagen na reservering via de betaallink te hebben voldaan. Reserveert u binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dient de betaling van de kaart(en) binnen 48 uur via de betaallink te zijn voldaan. Reserveert u vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, dan dient u de betaling van de kaart(en) uiterlijk 1 uur voor de voorstelling via de betaallink te hebben voldaan. Niet tijdig betaalde reserveringen gaan weer in de verkoop. Gereserveerde kaarten dienen altijd betaald te worden.

Retourneren

U kunt uw kaarten tot drie dagen voorafgaand aan de voorstelling retourneren. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 0628571012. In ruil ontvangt u een waardebon van Theater Turf of u mag een andere voorstelling uitzoeken (alleen voorstellingen die door Theater Turf georganiseerd zijn, bij een duurdere voorstelling betaalt u het verschil bij). Per geretourneerde kaart brengen wij € 2,50 administratiekosten inrekening.

Annuleren van een voorstelling

Het kan soms voorkomen dat een voorstelling wordt geannuleerd. Heel vervelend voor u, want u had zich verheugd op de voorstelling. Wij stellen u hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of per brief. Wanneer er geen alternatieve datum voor de voorstelling wordt gevonden ontvangt u een tegoedbon van Theater Turf of krijgt uw geld terug.

Goto Top