caberet Theater Turf

Cabaret

Voor deze cabaretpoel (niet pool) haalt Theater Turf vier jonge, beginnende cabaretiers naar Vriezenveen. Allemaal hebben ze belangrijke prijzen gewonnen en dat betekent dat strenge jury’s deze vier jongeren met vreugde afleveren om op te treden voor het grote publiek. Veel inmiddels grote cabaretiers wonnen bijvoorbeeld Cameretten, het Leids Cabaret Festival, Groningse Studenten Cabaret Festival, enzovoorts. Onder meer: Najib Amhali, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen, Sanne Wallis de Vries en Katinka Polderman. 

Uit deze kweekvijvers komen de volgende vier mensen die op 13 april een prachtige avond voor u gaan neerzetten in Vriezenveen.

Jan van Houwelingen (winnaar Albert Heijn kleurwedstrijd 2003) bestijgt nu al een aantal jaar het podium met scherpe anekdotes, gênante woordgrappen en flauwe observaties. In zijn voorstelling “Op Sokken” loopt Jan, anekdotisch en vol zelfspot, langs de sokkels van zijn idolen op zoek naar de held in zichzelf. Hij treedt op door heel het land, zolang de treinen rijden.

Maaike Dirkje Hop is ontzettend blij met deze tijd. Ze kan namelijk niks praktisch, maar in deze tijd kom je daar goed mee weg. Maaike is hevig geïntrigeerd door powervrouwen die in hun kracht staan en influencers die anderen ervan proberen te overtuigen dat je 10K per maand kunt verdienen zolang je maar in jezelf gelooft. En door iedereen die zichzelf moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp. Maaike begon in 2021 met cabaret en in 2022 won Maaike de publieksprijs van het Cabaretfestival Griffioen-De Stoep.

Floris de Vree wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen? Floris won in 2020 Pucks Talent Cabaret.

Janne Luna met haar allereerste cabaretoptreden voor publiek won Janne in 2023 meteen de jury en publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2023. In haar programma “Warum schwimmst du nicht?” gaat zij op zoek naar haar identiteit met uitstellen als levenskunst.

 

Cabaret en een 3-gangen diner

 

Cabaret avond Vriezenveen
Cabaret avond Vriezenveen

Datum

apr 13 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€15,00

Meer Info

Tickets kopen

Labels

Nieuw

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Goto Top